مرغ بریان یکی از محبوبترین غذاهایی است که میتوانید در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
مرغ کامل 1 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
آبلیمو 1/2 پیمانه
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- ابتدا شکم مرغ را به خوبی تمیز کنید و بشویید.
2- آبلیمو، کره، زعفران، نمک و فلفل را در کاسهای با هم مخلوط کنید. سپس با کمک برس مقداری از مواد را بر روی مرغ و داخل آن بمالید.
3- سس قرمز را روی مرغ بمالید و داخل مرغ را از گوجه فرنگی و فلفل دلمهای پر کنید. مرغ را داخل سیخ جوجه گردان قرار دهید. (میتوانید پاهای مرغ را با نخ دندان محکم ببندید تا هنگام پخت از هم باز نشود.) سپس فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را داخل فر بگذارید.
4- بعد از سه ساعت مرغ برشته میشود ولی اگر مرغ پخته بود؛ اما برشته نشده بود بهتر است چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا مرغ بریان برشته شود.