کاپ-چیز کیک، دسری خوشمزه و منحصر به فرد است؛ که به سادگی تهیه می‌شود و همراه با چای یا قهوه، میان وعده یا صبحانه‌ای لذیذ محسوب می‌شود. 

مواد لازم

پنیر خامه‌ای 450 گرم

شکر 1/2 پیمانه

رنده پوست لیمو 1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ 2 عدد

بیسکوییت ساقه طلایی به میزان دلخواه

کره 50 گرم

مربای توت فرنگی به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

2- درون قالب‌های کاپ کیک کاغذ روغنی بیندازید. بیسکوییت‌ها را در یک ظرف خرد کنید و با کره مخلوط کنید تا خمیر مانند شود؛ سپس کف قالب‌ها بریزید و قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

3- در یک کاسه پنیر خامه‌ای، شکر، رنده پوست لیمو و تخم مرغ‌ها را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا مواد کاملا یک‌دست و کرمی شوند.

4- مایه چیز کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

5- کاپ کیک‌ها را پس از این که خنک شدند به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس روی آن را با مربای توت فرنگی تزئین و سرو کنید.

نوش جان!