کوکو ماکارونی، یک پیش غذای خاص، متفاوت و خوشمزه است که برای مهمانی‌ها و تولدها انتخابی مناسب و منحصر به فرد محسوب، و موج رنگین شدن میز غذای شما می‌گردد.

مواد لازم

ماکارونی فرمی 500 گرم

پنیر پیتزا رنده شده 400 گرم

شیر 1/5 پیمانه

آرد 1/2 پیمانه

کره 1/4 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

پودر سوخاری 3 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن سرخ کردنی

طرز تهیه

1- ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی حدود 10 الی 15 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید.

2- ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن تفت دهید، سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید. هنگامی که آرد طلایی شد، یک فنجان شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد و شیر یک‌دست شوند. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید.

3- ماکارونی پخته شده را همراه با نمک و فلفل به پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

4- ماکارونی و پنیر را حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. به اندازه یک گردو از ماکارونی بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک‌های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و برای 5-6 ساعت در فریزر قرار دهید.

5- تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و نصف پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.کوکو ماکارونی را در تخم مرغ بزنید؛ سپس در پودر سوخاری بغلطانید.

6- 2/3 یک قابلمه کوچک را با روغن سرخ‌ کردنی پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن داغ داغ شد؛ کوکوها را داخل روغن بیندازید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.

7- کوکوهای آماده شده را در ظرف دلخواه بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!