شناسه : ۶۸۲۴۵۰ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۲
کیک فنجانی کدو حلوایی
کیک فنجانی کدو حلوایی، به سادگی تهیه میشود و در نیمه سرد سال، صبحانه یا میان وعدهی منحصر به فرد و لذیذی محسوب میشود.
کیک فنجانی کدو حلوایی، به سادگی تهیه میشود و در نیمه سرد سال، صبحانه یا میان وعدهی منحصر به فرد و لذیذی محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
پوره کدو حلوایی 1/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.
2- تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازههای یکسان ببرید.
3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پورهای و یکدست شود.
طرز تهیه کیک
1- مواد خشک را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید؛ آرد را قاشق قاشق به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2- مایه کیک را در فنجان دلخواه بریزید و 2/3 آن را پر کنید، سپس برای 5 دقیقه در بالاترین درجه مایکرویو قرار دهید و صبر کنید تا کیک پف کند. ( این میزان بسته به قدرت مایکرویو متغیر است.)
زمانی که کیک آماده شد روی آن را با شکلات تزئین و به صورت گرم سرو کنید.
نوش جان!