کیک فنجانی کدو حلوایی، به سادگی تهیه می‌شود و در نیمه سرد سال، صبحانه یا میان وعده‌ی منحصر به فرد و لذیذی محسوب می‌شود.

مواد لازم

آرد 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

شکر قهوه ای 1/4 پیمانه

پوره کدو حلوایی 1/4 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری

پودر دارچین 1/4 قاشق چای‌خوری

شیر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.

طرز تهیه کیک

1- مواد خشک را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید؛ آرد را قاشق قاشق به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2- مایه کیک را در فنجان دلخواه بریزید و 2/3 آن را پر کنید، سپس برای 5 دقیقه در بالاترین درجه مایکرویو قرار دهید و صبر کنید تا کیک پف کند. ( این میزان بسته به قدرت مایکرویو متغیر است.)

زمانی که کیک آماده شد روی آن را با شکلات تزئین و به صورت گرم سرو کنید.

نوش جان!