شناسه : ۶۸۳۸۹۴ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۲۶
کیک ریواس
کیک ریواس، یک از خوشمزهترین خوراکیهای پرکاربرد فصل بهار و فصل رویش ریواس است. با استفاده از دستورپخت زیر این کیک لذیذ و منحصر به فرد را تهیه کنید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.
کیک ریواس، یک از خوشمزهترین خوراکیهای پرکاربرد فصل بهار و فصل رویش ریواس است. با استفاده از دستورپخت زیر این کیک لذیذ و منحصر به فرد را تهیه کنید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم
ریواس خرد شده 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
کره 1 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
ماست چکیده شیرین 1 پیمانه
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
بادام پرک 1 به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- 1/2 کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب با همزن بزنید تا کرمی و نرم شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.
2- آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
3- آرد و ماست را یکی در میان و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
4- فر را روشن و در دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
5- یک قالب کیک را با کمی روغن چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
6- ریواسها را روی کیک بچینید و روی آن 1/2 باقیمانده کره آب شده و دارچین بپاشید و کیک را برای 45 دقیقه در فر بگذارید.
7- هنگامی که کیک پخت از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس روی کیک پرک بادام و پودر قند بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!