کیک ریواس، یک از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های پرکاربرد فصل بهار و فصل رویش ریواس است. با استفاده از دستورپخت زیر این کیک لذیذ و منحصر به فرد را تهیه کنید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

ریواس خرد شده 2 پیمانه

آرد 2 پیمانه

کره 1 پیمانه

شکر 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

ماست چکیده شیرین 1 پیمانه

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 2 قاشق چای‌خوری

بادام پرک 1 به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- 1/2 کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب با همزن بزنید تا کرمی و نرم شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.

2- آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.

3- آرد و ماست را یکی در میان و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

4- فر را روشن و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- یک قالب کیک را با کمی روغن چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.

6- ریواس‌ها را روی کیک بچینید و روی آن 1/2 باقی‌مانده کره آب شده و دارچین بپاشید و کیک را برای 45 دقیقه در فر بگذارید.

7- هنگامی که کیک پخت از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس روی کیک پرک بادام و پودر قند بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!