شناسه : ۶۸۴۰۷۲ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۰۴
کیک توت فرنگی
کیک اسفنجی ۴ لایه همراه با خامه و توت فرنگی تازه، کیکی بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است که میتوانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

کیک اسفنجی 4 لایه همراه با خامه و توت فرنگی تازه، کیکی بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است که میتوانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
شکر 2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه
خامه قنادی 1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- تخم مرغها و شکر را داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برای 10-15 دقیقه بزنید تا رنگ آن کرم، و کشدار شود، سپس آرد و وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و قاشق قاشق به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.
3- دو قالب یک شکل را آماده کنید و کف آن را چرب کنید؛ مایه کیک را به 2 قسمت تقسیم کنید و به اندازه مساوی داخل قالبها بریزید.
4- قالبهای کیک را داخل فری که گرم شدهاست به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید و پس از 20 دقیقه کیک را مرتب چک کنید تا کیک نسوزد، سپس از فر در بیاورید و صبر کنید خنک شود.
5- پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا سفت و غلیظ شود. خامه قنادی را هم با همزن بزنید تا پف کند، سپس با پنیرخامهای مخلوط کنید.
6- کیکها را از وسط برش بزنید، روی هر لایه خامه بریزید و توت فرنگیها را روی آن بچینید. در نهایت روی کیک را با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کنید.
7- کیک را به مدت 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛ سپس برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان!
,