این سالاد یکی از معروف‌ترین پیش‌غذاهای آلمانی است که در سرتاسر دنیا طرفدار دارد. شما می‌توانید با تهیه آن طعم و مزه‌ای جدید را امتحان کنید.

مواد لازم

سیب زمینی 2 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

جعفری تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری

کالباس 6 ورق

روغن 1/2 لیوان

سرکه 1/2 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

 طرز تهیه

1- سیب زمینی‌ها را بشویید و همراه با کمی نمک در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید تا بپزد.

2- پیاز را خرد کنید و همراه با روغن تفت بدهید. کالباس‌های خرد شده را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شود.

3- سیب زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و با پیاز و کالباس تفت داده شده ترکیب کنید.

4- نمک، فلفل، سرکه و جعفری را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس این سالاد خوشمزه را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!