فالوده شیرازی یکی از دسرهای سنتی خوشمزه ایرانی است که برای روزهای گرم سال انتخابی لذیذ محسوب می‌شود. شما می‌توانید این دسر اصیل را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

شکر 2 پیمانه

گلاب 1/4 پیمانه

آب 2 لیوان

نودل چینی 100 گرم

آب لیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- شکر و آب را در یک قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود و شربت غلظت پیدا کند.

2- شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود؛ سپس گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را در ظرف فلزی بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

3- نودل را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه بعد و پس از نرم شدن آن را داخل ابکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.

4- شیره فالوده را از فریزر خارج کنید و با نودل آرام مواد را مخلوط کنید تا سرد و سفت شوند. سپس درون ظرف دلخواه بریزید و با آبلیمو و بستنی سرو کنید.

نوش جان!