این فصل بهترین فرصت برای درست کردن کیک و شیرینی‌های خوشمزه با میوه‌های رنگارنگ است و تارت زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های تابستانی است. در مطلب زیر می‌توانید روش تهیه این تارت لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

کره 200 گرم

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

شکر 1 قاشق چای‌خوری

آب 

زردآلو رسیده 1 کیلوگرم

شکر 1 لیوان

طرز تهیه

1-کره را برای 10 دقیقه در فریزر بگذارید. آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را از فریزر خارج؛ و به مواد اضافه کنید و با دست یا میکسر خوب مخلوط کنید.

2- پس از این که کره و آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند.

3- خمیر را روی نایلون بگذارید و با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

4- خمیر آماده را برای 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد.

5- خمیر آماده شده را روی سطح آرد پاشی شده بگذارید و با وردنه باز کنید. سپس در ظرف مخصوص تارت پهن و با دست خوب شکل دهید؛ و کف آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

6- زردآلو را پوست بگیرید و با 1/2 پیمانه شکر بپزید. سپس روی تارت بچینید و باقی مانده شکر را روی آن بپاشید.

7- تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده‌است قرار دهید. پس از 25-20 دقیقه و هنگامی که تارت طلایی شد از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!