میگو کبابی با مزه تند و اسپایسی، انتخابی لذیذ و سالم محسوب می‌شود و برای طرفداران غذاهای دریایی بسیار دلچسب است.

مواد لازم

میگو پاک شده و شسته شده 1 کیلو

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سیر را رنده کنید و با روغن زیتون، آب لیموترش، زعفران، نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید؛ سپس میگوها را به آن اضافه کنید؛ و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا میگوها مزه‌دار شوند.

2- میگوها را به سیخ بکشید و روی شعله مستقیم کباب کنید. می‌توانید میگوها را داخل فر یا در قابلمه چدنی نیز گریل کنید.

نوش جان!