مرغ تند مراکشی یکی از خوراک‌های تند و لذیذ است که سرشار از ادویه‌های اسپایسی و خوش عطر است و طعم و مزه‌ای متفاوت دارد و روش طبخی جدید برای پخت مرغ محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه این غذا را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

سینه مرغ کامل 4 عدد

 سیر 4 حبه

روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

آبلیمو 5 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری  

گشنیز و جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری

پودر گشنیز 1 قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه  

1-سیر له شده، آبلیمو، نمک، فلفل، روغن زیتون، پودر زیره، پودر گشنیز را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

2- پس از این که مواد مخلوط شدند گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

3- تکه‌های مرغ را با سس مخلوط کنید و به مدت 4-5 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه‌دار شوند.

4- مرغ‌ها را داخل یک سینی فر بچینید و روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل فری که با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن و گرم شده قرار دهید تا مرغ‌ها کاملا گریل شوند. هنگامی که مرغ آماده شد در ظرف دلخواه بچینید و با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جان!