هیربد معصومی در گفتوگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت تأمین 2000 دستگاه واگن برای خطوط متروی تهران و سایرکلانشهرها به انتشار اسناد مناقصه 630 دستگاه واگن مترو برای متروی تهران اشاره کرد و گفت: اسناد مناقصه 630 واگن مترو برای تهران را انتشار دادهایم و 12 شرکت خارجی و 5 شرکت داخلی در این مناقصه شرکت کردهاند.
معصومی افزود: هنوز "پاکات" مربوط به این مناقضه باز نشده که امیدواریم هرچه زودتر این "پاکات" باز شده تا در نهایت 630 واگن مترو به ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت اضافه شود. همچنین به شرکتهای خارجی نیز تا 19 دی ماه جاری فرصت دادهایم تا اسناد مناقصه630 واگن متروی تهران را تحویل سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور دهند.
وی با بیان اینکه براساس تکلیف شورای اقتصاد، 55 درصد این واگنهای مترویی بایستی در داخل کشور تولید شوند، گفت: برای سایر کلانشهرهای کشور نیز شامل مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، اهواز، کرج، قم و کرمانشاه در حال برگزاری مناقصه هستیم.
هزینه 150 میلیارد تومانی احداث هریک کیلومتر مترو
معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به اینکه به منظور توسعه خطوط مترو شهرداریها قصد انتشار اوراق مشارکت دارند، اظهار کرد: در حقیقت توسعه مترو هزینه گزافی را می طلبد و بایستی برای احداث هر کیلومتر آن حدود 150 میلیارد تومان(بدون احتساب ناوگان) هزینه کرد. ضمن اینکه حمل و نقل ریلی شهری جزو آن دسته از حمل و نقلهایی است که شهرداری بایستی همواره به آن سوبسید دهد و در عین حال توسعه آن نیز دقیق باشد.