کاپ کیک یا کیک فنجانی یکی از انواع کیک تک نفره است که روی آن را با خامه، میوه، ژله، انواع خمیر خوراکی و... تزئین می‌کنند. این کیک بسیار خوشمزه و محبوب است و می‌توانید با دستورپخت زیر خودتان در منزل تهیه و با خامه دلخواه تزئین کنید.

 مواد لازم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 پیمانه

کره 1/2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1-  فر را روشن کنید و آن را در دمای 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

2-  کره‌ای که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی پف کند.

3- تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

4- شیر و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید. 

5- داخل قالب‌های کاپ کیک کپسول کاپ کیک قرار دهید و مایه کاپ کیک را تا نیمه داخل قالب‌ها بریزید. 

6- قالب‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بپزد.

7- کاپ کیک‌ها را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس از قالب درآورید و روی آن‌ها را با خامه فرم‌گرفته تزیین کنید.

نوش جان!