کیک کشمشی یکی از کیک‌های محبوب و ساده است که همراه با چای یا شیر، صبحانه و میان وعده خوبی محسوب می‌شود. شما می‌توانید طرز تهیه این کیک خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

آرد 1 و 1/2 پیمانه

کشمش 1/2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 پیمانه

کره 150 گرم

پودر هل 1 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن کنید و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

2- کره نرم را با شکر مخلوط کنید و با دور کند همزن بزنید تا کرمی شود.

3- تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند و پف کنند.

4- آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر هل را مخلوط کنید. سپس روی تخم مرغ و شکر کم کم الک نمایید و در آخر شیر را اضافه و با قاشق مخلوط کنید.

5- برای این که کشمش‌ها ته‌نشین نشوند و نسوزند؛ کشمش‌ها را در آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید و کمی مخلوط کنید.

6- کف قالب دلخواه کاغذ روغنی بیندازید؛ سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.

7- قالب را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 40-45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید تا سرد شود، کیک را پس از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!