سیب زمینی تنوری و بیکن همراه با پودر پنیر پارمزان و پودر سیر، پیش غذایی خوشمزه و هیجان انگیز است که می‌توانید در منزل تهیه کنید و از مزه عالی آن لذت ببرید. این غذا به عنوان عصرانه یا شام سبک هم انتخاب خوبی است. 

 مواد لازم

سیب زمینی متوسط 4 عدد

بیکن 200 گرم

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان

پودر سیر 2 قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده به میزان دلخواه

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه

1- بیکن‌ها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

2- سیب زمینی‌ها را خیلی خوب بشویید و همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه‌ بریزید و اجازه دهید بپزد. 

3- سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی‌ها پخته را خرد کنید و روی سیب زمینی‌ها نمک و فلفل بپاشید.

4- فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سیب زمینی‌ را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

5- بیکن، پودر پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی‌ها بپاشید. سینی را مجدد به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید و هنگامی که آماده شد در ظرف دلخواه بریزید و روی آن جعفری بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!