استیک یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که از گوشت دنده یا راسته گوساله تهیه می‌شود و همراه با سبزیجات گریل شده سرو می‌شود. شما می‌توانید این غذای لذیذ را به سبک دیگری نیز تهیه کنید و مدل جدیدی از آن را امتحان کنید. در این مطلب می‌توانید روش تهیه کباب استیک را بخوانید.

مواد لازم

استیک دنده 500 گرم

سیر 3 حبه

فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری

فلفل پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر 1 قاشق مرباخوری

پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری

نمک به میزان دلخواه

رزماری یا ترخون خشک 2 قاشق مرباخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- گوشت استیک را به صورت نواری برش بزنید.

2- تمام ادویه‌ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و همراه با روغن زیتون و سیر خرد شده با گوشت ترکیب کنید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مزه‌دار شود.

3- سیخ چوبی را به مدت یک ساعت در آب بگذارید تا کاملا خیس شود. 

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- استیک‌ها را به سیخ چوبی بکشید و به مدت 30 دقیقه و تا زمانی که گوشت به اندازه دلخواه پخته شود در فر بگذارید.

6- استیک‌های کبابب شده را با سبزیجات و سس دلخواه سرو کنید.

 نوش جان!