این سس ترکیبی هوس انگیز از مزههای شور، شیرین و تند است و میتوان همراه با غذاهای مختلف مانند انواع سوخاری، غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و... سرو کرد. برای تهیه این سس میتوانید از مطلب زیر کمک بگیرید.
مواد لازم
شکر قهوهای 3/4 پیمانه
سرکه 1/4 پیمانه
سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
چیلی قرمز پودر شده 4 قاشق چایخوری
سس قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- سرکه و شکر را با 1/4 پیمانه آب داخل قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
2- سیر رنده شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید اجازه بدهید مواد 2-3 دیگر در حرارت کم باقی بمانند.
3 نشاسته ذرت را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود؛ سپس به قابلمه سس اضافه کنید.
4- نمک را اضافه کنید و سس را 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود.
5- اجازه دهید سس خنک شود. سپس آن را داخل شیشه بریزید و نگهداری کنید.