این پاستای دریایی طعم و مزه‌ای عالی دارد و به طرفداران غذای دریایی پیشنهاد می‌شود. با استفاده از این دستورپخت می‌‌توانید پاستای ماهی با سس خوشمزه پستو و لیموترش را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

فیله ماهی 300 گرم

پاستا 1 بسته

سس پستو 1 و 1/2 لیوان

سیر 2 حبه

پودر پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لیموترش 1 عدد

طرز تهیه

1- فیله ماهی را به قطعات کوچک خرد کنید و همراه با 2 عدد سیر رنده شده و مقداری فلفل تفت دهید تا کاملا نرم شود.

2- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آب‌کشی کنید.

3- سس پستو را با ماهی سرخ شده مخلوط کنید و روی پاستا بریزید. (سس پاستا را می‌توانید به صورت آماده تهیه کنید تا با استفاده از این دستورپخت خودتان آماده کنید.)

4- روی پاستا پنیر پارمزان بپاشید، سپس آن را با لیمو خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان!