سوپ لبو علاوه بر مزه عالی و منحصر به فرد؛ ظاهری زیبا و هیجان انگیز دارد و پیش غذای خوب و سالمی به شمار می‌آید. اگر دوست دارید سفره غذایی خود را زیبا و خوشرنگ کنید؛ سوپ لبو پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم

لبو 3 عدد

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد

آرد 2 قاشق غذاخوری

شیر 3 لیوان

آب مرغ یا سبزیجات 2 لیوان

خامه و جعفری خرد شده به میزان دلخواه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- لبوها را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیب زمینی کمی تفت دهید.

3- در یک قابلمه دیگر آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود؛ سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و 5 دقیقه با حرارت کم اجازه دهید بجوشد.

4- لبو، پیاز، آب مرغ یا سبزیجات، و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

5- سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با خامه و جعفری تزئین و سرو کنید.

نوش جان!