شناسه : ۶۹۲۲۴۳ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۵
خورشت مرغ و انار
خورشت مرغ و انار، یکی از خورشتهای ملس و خوشمزهای است که شبیه به فسنجان است با این تفاوت که گردو ندارد و پخت آن سادهتر است. در نیمه دوم سال و فصل انار میتوانید این خورشت لذیذ را آماده و نوش جان کنید.
![خورشت مرغ و انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/08/2231130842.jpeg)
خورشت مرغ و انار، یکی از خورشتهای ملس و خوشمزهای است که شبیه به فسنجان است با این تفاوت که گردو ندارد و پخت آن سادهتر است. در نیمه دوم سال و فصل انار میتوانید این خورشت لذیذ را آماده و نوش جان کنید.
مواد لازم
مرغ کامل 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
رب انار 4 قاشق غذاخوری
آب انار 2 لیوان
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده 2 عدد
سیر رنده شده 4 حبه
دانه انار مقداری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که روغن داغ شد مرغها را داخل قابلمه قرار دهید و در روغن سرخ کنید؛ هنگامی که مرغ طلایی شد، شعله گاز را خاموش کنید.
![خورشت مرغ و رب انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/08/2231140311.jpeg)
2- قابلمهای را روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را همراه با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
3- سیر رنده شده، گشنیز خرد شده ،دانه های انار، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
4- رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. پس از این که مایه جوش آمد مرغها را اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغها بپزند و خورش جا بیفتد.
![رب انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/08/2231140951.jpeg)
5- پس از حدود 1 ساعت که مرغ پخته و سس خورش غلیظ شد، خورش آماده است.
6- شما میتوانید خورش را با دانههای تازه انار و گردو تزئین، و همراه با برنج میل کنید.