خورشت مرغ و انار، یکی از خورشت‌های ملس و خوش‌مزه‌ای است که شبیه به فسنجان است با این تفاوت که گردو ندارد و پخت آن ساده‌تر است. در نیمه دوم سال و فصل انار می‌توانید این خورشت لذیذ را آماده و نوش جان کنید.

مواد لازم

مرغ کامل 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

رب انار 4 قاشق غذاخوری

آب انار 2 لیوان

پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری

پیاز خرد شده 2 عدد

سیر رنده شده 4 حبه

دانه انار مقداری

گشنیز  خرد شده 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1-  ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که روغن داغ شد مرغ‌ها را داخل قابلمه قرار دهید و در روغن سرخ کنید؛ هنگامی که مرغ طلایی شد، شعله گاز را خاموش کنید.

خورشت مرغ و رب انار

2- قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را همراه با کمی روغن تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

3- سیر رنده شده، گشنیز خرد شده ،دانه های انار، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

4- رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست شود. پس از این که مایه جوش آمد مرغ‌ها را اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ‌ها بپزند و خورش جا بیفتد.

رب انار

5- پس از حدود 1 ساعت که مرغ پخته و سس خورش غلیظ شد، خورش آماده است.

6- شما می‌توانید خورش را با دانه‌های تازه انار و گردو تزئین، و همراه با برنج میل کنید.