شاید تصور کنید کدو حلوایی فقط به درد غذا و سوپ درست کردن می‌خورد! اما خوب است بدانید با کدو حلوایی می‌توان دسرهای خوشمزه و ادویه‌ای درست کرد و از خواص آن در کنار مزه عالی‌اش بهره برد. با درست کردن دسرهای خوشمزه با کدو حلوایی می‌توانید کودکان را به آن علاقه‌مند کنید و دسری خوشمزه و سالم تهیه کنید.
در این مطلب برای شما طرز تهیه موس کدو حلوایی را بیان می‌کنیم تا در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

پوره کدو حلوایی 2 لیوان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر 150 گرم

خامه فرم گرفته 200 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری

جوز هندی 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پودر ژلاتین را با آب‌ لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود.

2- سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند.

3- خامه فرم‌گرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، ادویه‌ها و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید.

4- پوره کدو حلوایی را به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید.

5- موس آماده شده را داخل لیوان‌های دلخواه ریخته و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس کدو حلوایی آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، تکه‌های چوب دارچین و... تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

*طرز تهیه پوره کدو حلوایی:

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.