شاید تصور کنید کدو حلوایی فقط به درد غذا و سوپ درست کردن میخورد! اما خوب است بدانید با کدو حلوایی میتوان دسرهای خوشمزه و ادویهای درست کرد و از خواص آن در کنار مزه عالیاش بهره برد. با درست کردن دسرهای خوشمزه با کدو حلوایی میتوانید کودکان را به آن علاقهمند کنید و دسری خوشمزه و سالم تهیه کنید.
در این مطلب برای شما طرز تهیه موس کدو حلوایی را بیان میکنیم تا در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم
پوره کدو حلوایی 2 لیوان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم
خامه فرم گرفته 200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود.
2- سفیده تخممرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند.
3- خامه فرمگرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، ادویهها و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید.
4- پوره کدو حلوایی را به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید.
5- موس آماده شده را داخل لیوانهای دلخواه ریخته و بهمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس کدو حلوایی آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرمگرفته، تکههای چوب دارچین و... تزیین و سرو کنید.
نوش جان!
*طرز تهیه پوره کدو حلوایی:
1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.
2- تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازههای یکسان ببرید.
3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پورهای و یکدست شود.