شناسه : ۷۱۷۵۷۳ - جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۹
یک عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میزان خبر داد
اصلاح قانون تجارت در انتظار تعیین تکلیف هیئت رئیسه/ ضرورت بهرهگیری از روشهای جدید تجارت عملی در قانون تجارت
یک عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اهمیت قانون تجارت گفت: اصلاح قانون تجارت در کمیسیون قضایی انجام شده است و منتظر تعیین تکلیف از سوی هیئت رئیسه هستیم.
محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، ضمن اشاره به قانون تجارت اظهار کرد: اصلاح قانون تجارت در کمیسیون قضایی انجام شده است و منتظر تعیین تکلیف از سوی هیئت رئیسه هستیم.
این عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اهمیت قانون تجارت، گفت: این قانون از سال 1310 تاکنون تغییر نکرده که لازم بود اصلاحاتی انجام شود و روشهای جدیدی که در تجارت عملی وجود دارد باید در قانون تجارت نیز لحاظ شود.