ماهان شبکه ایرانیان

جانشین دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بجستان در گفت وگو با میزان تاکید کرد

برخورد قاطع با متجاوزین به منابع ملی و طبیعی

جانشین دادستان بجستان در راستای پیشگیری از وقوع جرم درحوزه منابع زیست محیطی، منابع ملی و طبیعی بر برخورد قاطع با متجاوزین به منابع ملی و طبیعی تاکید کرد.

برخورد قاطع با متجاوزین به منابع ملی و طبیعیسیدمحسن مهاجریان مقدم جانشین دادستان بجستان درگفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان گفت: با هرگونه تعرض به منابع ملی وطبیعی یا تخریب منابع زیست محیطی بطور جد برخورد خواهد شد ودستگاه قضایی در این راه مصمم است.

وی افزود: با انجام بازدید حفاظتی و میدانی از عرصه‌های ملی، پوشش گیاهی و جنگل‌های دست کاشت تاغ و حیات وحش منطقه ذبیح اباد با حضور بخشدار یونسی، فرمانده انتظامی بخش یونسی، روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری و محیط زیست شهرستان بجستان بهمراه یگان‌های حفاظت ادارات مذکور و جمعی از اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌های مجاور و بمنظور تبادل نظر و چاره اندیشی و ارائه راهکار لازم درخصوص حفظ و حراست بهتر از انفال، منابع طبیعی و محیط زیست و برخورد قاطع با متخلفین صورت پذیرفت.

گفتنی است در این بازدید پس از اخذ نقطه نظرات حاضرین درمحل دستورات قضایی لازم راصادرتا در دستور کار دستگاه‌های مسوول قرار گیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان