پانچ در واقع مخلوطی از انواع آبمیوهها است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود. ما در اینجا پانچی انتخاب کردهایم که باید گرم نوشیده شود.
- تعداد: 8 نفر
 - زمان تهیه: 15 دقیقه
 
مواد لازم
- 4 پیمانه آب سیب
 - یک پیمانه آب پرتقال
 - یک پیمانه آب آناناس
 - 1/3 پیمانه آب لیموترش
 - نصف قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی
 - تکههای سیب یا برگ نعنا (برای تزئین)
 
طرز تهیه
1- در یک قابلمه متوسط ، آب سیب، آب پرتقال، آب آناناس، آب لیموترش و پودر فلفل فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 5 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید.
2- پانچ به دست آمده را از صافی عبور دهید و درون پارچ بریزید. سپس آنها را داخل لیوانها بریزید و با تکههای سیب و برگهای نعنا تزئین کنید. این پانچ را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 95
 - سدیم: 5 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 24 گرم