ماهان شبکه ایرانیان

پانج ادویه‌دار

پانچ در واقع مخلوطی از انواع آب‌میوه‌ها است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود. ما در اینجا پانچی انتخاب کرده‌ایم که باید گرم نوشیده شود.

پانج ادویه‌دار

پانچ در واقع مخلوطی از انواع آب‌میوه‌ها است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود. ما در اینجا پانچی انتخاب کرده‌ایم که باید گرم نوشیده شود.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 4 پیمانه آب سیب
  • یک پیمانه آب پرتقال
  • یک پیمانه آب آناناس
  • 1/3 پیمانه آب لیموترش
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی
  • تکه‌های سیب یا برگ نعنا (برای تزئین)

طرز تهیه

1- در یک قابلمه متوسط ، آب سیب، آب پرتقال، آب آناناس، آب لیموترش و پودر فلفل فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 5 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید.

2- پانچ به دست آمده را از صافی عبور دهید و درون پارچ بریزید. سپس آنها را داخل لیوان‌ها بریزید و با تکه‌های سیب و برگ‌های نعنا تزئین کنید. این پانچ را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 95
  • سدیم: 5 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان