ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم:
- آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
- سیر (ریز خردشده): یک حبه
- پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
- گردو (خرد شده): یک پیمانه
- جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم کرم:- کره: 2 قاشق سوپ خوری
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- خامه: 100 میلی متر
- جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:- برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
- گردو (خرد شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.