چیلی مک

این غذا نوعی ماکارونی است که در مایه آن لوبیا تند و آتشین نیز وجود دارد. در این روزهای سرد، خوردن این غذای تند و گرم خیلی می‌چسبد.

چیلی مک

این غذا نوعی ماکارونی است که در مایه آن لوبیا تند و آتشین نیز وجود دارد. در این روزهای سرد، خوردن این غذای تند و گرم خیلی می‌چسبد. 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت

مواد لازم

  • 680 گرم گوشت‌چرخ‌کرده
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • یک قوطی کنسرو لوبیای تند
  • یک قوطی کنسرو گوجه‌فرنگی
  • 1 ¼ پیمانه آب گوشت
  • ¾ پیمانه فلفل سبز خرد شده
  • 1/3 پیمانه رب گوجه‌فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • 5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 225 گرم ماکارونی حلقه‌ای
  • یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، گوشت‌چرخ‌کرده، پیاز و سیر را روی حرارت ملایم با یکدیگر تفت دهید تا طلایی و پیازها سبک شوند.

2- گوشت را داخل قابلمه بریزید و روی آن لوبیاهای تند را بریزید. کنسرو گوجه‌فرنگی، پودر چیلی، آب گوشت، فلفل شیرین، رب گوجه فرنگی، زیره سبز و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت دوساعت با حرارت بسیار پایین آنها را بپزید.

3- در این فاصله، ماکارونی‌ها را داخل آب و نمک بپزید و پس از اینکه کمی نرم شدهد، آبکش کنید. آنها را داخل کاسه بریزید و روغن بریزید و هم بزنید. روی کاسه یک پلاستیک بکشید و داخل یخچال بگذارید تا گوشت حاضر شود.

4- ماکارونی را داخل ظرف مناسب بکشید و مخلوط گوشت و لوبیا را اضافه کنید. روی آنها پنیر رنده شده چدار بریزید و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 569
  • چربی: 27 گرم
  • کلسترول: 81 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 51 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • قند: 8 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
  • سدیم: 933 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان