سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید.🌻 اگر یک مهمانی در پیش دارید و دلتان میخواهد در کنار غذای اصلی یک سوپ ساده و لذیذ هم سرو کنید، به شما پیشنهاد میکنیم سوپ قارچ و خامه را طبق دستورالعمل ما بپزید تا مهمانانتان از خوردنش لذت ببرند.
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
یکی از لذتهای آشپزی تنوع ایجاد کردن در سفره غذایی خانواده است. وقتی اسم سوپ میآید خیلیها فقط سوپ سبزیجات یا مرغ را میآورند. اما در سراسر جهان سوپهای متنوعی وجود دارد که بسیار مقوی و لذیذند. با هم یکی از این سوپهای خوشمزه یعنی سوپ قارچ و خامه را مهیا میکنیم.
مواد لازم برای تهیۀ سوپ قارچ و خامه
- قارچ دکمهای سفید یا قهوهای: 500 گرم
- کره: یکچهارم پیمانه
- پیاز: یک عدد
- آرد سفید: یک قاشق سر پر
- سیر: چهار حبه
- تازه: شش شاخه
- عصاره یا آب مرغ: چهار پیمانه
- آب: یک پیمانه
- خامه: یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- قارچ و جعفری: کمی برای تزئین
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
ابتدا قارچها را ورقهای خرد کنید و در قابلمه بریزید. قارچها را با مقداری کره روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید. اجازه دهید آب قارچ بخار شود. وقتی قارچ شما کاملاً تفت دید و پخت، پیاز خردشده را اضافه و شعله را ملایم کنید و حدود پنج دقیقه با قارچ تفت دهید تا پیاز هم کمی پخته و نرم شود. حالا آرد را در قابلمه بریزد و با مواد تفت دهید. شاخههای آویشن را با نخ آشپزی به هم ببندید و در قابلمه بیاندازید تا بعد از اتمام پخت راحت بتوانید آویشنها را از سوپ بیرون بیاورید. حالا حبههای سیر را هم اضافه کنید. آب یا عصاره مرغ و آب را مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. شعله را کم کنید و اجازه دهید سوپتان یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت آویشنها را از قابلمه بیرون بیاورید. حالا سوپ را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.
در این مرحله پوره را به قابلمه برگردانید و خامه را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سوپ قارچ و خامه یکدست شود. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی هم بزنید. تندی و نمک سوپ را با چشیدن اندازه کنید.
سوپ قارچ و خامه شما آماده است. آن را در ظرف مناسب و با کمی قارچ تفت داده شده و جعفری یا گشنیز خرد شده سرو کنید.
![سوپ قارچ و خامه](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/07/1014060492.jpeg)
نوش جان!🌼
ویدئوی آموزش سوپ قارچ و خامه همۀ نکات پخت این سوپ ساده و لذیذ را به شما آموزش خواهد داد.🌃🍵🎞