پنیر خامهای پنیری است که از ترکیب خامه و شیر به دست میآید و بافت نرمی همچون کره دارد. سفید رنگ است و با طعم ملایم و رطوبتی که در خود دارد یکی از خوش خوراک ترین و لذیذترین پنیرها است. پنیر خامهای مستقیما از شیر پر چرب به دست میآید و به همین دلیل در گروه پنیرهای کاملا طبیعی قرار میگیرد. شاید تا امروز استفاده از پنیر در دستورهای غذایی ما ایرانیها چندان رواج نداشته و به طور سنتی در کنار نان و سبزی و گردو برای صبحانه و عصرانه مصرف شده است اما ما میخواهیم با پنیر خامه ای ویلی پا فراتر بگذاریم و از آن در تهیه انواع دسر و غذا، از رولت مرغ گرفته تا سوپ کلم بروکلی، پارفه توت فرنگی، کیک پنیر، تیرامیسو و... استفاده کرده و آن را تبدیل به یک راز و فوت کوزه گری کنیم.
مطلبی که میخوانید طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر ویلی است که خانم گلزار با ضبط ویدئویی برای ما تهیه کرده است.
طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر خامه ای ویلی
مواد لازم:
- 100 گرم پنیر خامهای ویلی
- 2 عدد تخم مرغ
- 400 گرم سبزی کوکویی
- 1 قاشق مرباخوری سیر رنده شده
- زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل و نمک به مقدار لازم
- گوجه گیلاسی و نعنا (برای تزیین)
- پنیر ویلی و تخم مرغها را در ظرفی خوب با هم مخلوط کرده و هم میزنیم. سبزی کوکو را به همراه سیر، فلفل، نمک و زردچوبه به ترکیب تخم مرغ و پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- مواد را داخل ماهیتابهای که روغن را در آن از قبل گرم کردهایم میریزیم و پهن میکنیم. اجازه میدهیم هر دو طرف آن به نوبت بپزد.
- کوکوی آماده را از ماهیتابه به داخل بشقاب منتقل میکنیم و روی آن را طوری برش میدهیم که به هشت مربع مساوی تقسیم شود.
- حالا تکهها را به سلیقه دلخواه داخل ظرفی میچینیم و با پنیری که داخل قیف ریختهایم روی هر کدام را تزیین میکنیم. سپس میتوانیم با قرار دادن گوجه گیلاسی و یک برگ نعنا کوکوها را زیباتر و اشتها برانگیزتر کنید.