ماهان شبکه ایرانیان

برای ترشی و شور یک ادویه خوشمزه درست کنید

برای تهیه ادویۀ ترشی ابتدا تمام ادویه‌های نام‌برده را جداگانه در آسیاب بریزید تا کاملا به حالت پودر دربیایند. مواد پودر شده را با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ٢ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها کمی آزاد شود.

طرز تهیۀ ادویۀ ترشی

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با مواد لازم و نکات مربوط به طرز تهیۀ ادویۀ ترشی آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای ادویۀ ترشی: 
پودر گلپر: ١٠ قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: ٥ قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری 
پودر زیره سبز: ٢ قاشق چای‌خوری
جوز هندی: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
پودر رازیانه: یک قاشق چای‌خوری
سبزی: (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشک) ٢ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ادویۀ ترشی:
برای تهیه ادویۀ ترشی ابتدا تمام ادویه‌های نام‌برده را جداگانه در آسیاب بریزید تا کاملا به حالت پودر دربیایند. مواد پودر شده را با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ٢ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها کمی آزاد شود. ادویۀ ترشی آماده شده را داخل ظرف در داری در جایی تاریک و خشک قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید به آن مقداری نمک اضافه کنید. این ادویه ترشی را می توانید برای انواع ترشی و شور استفاده کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی