ماهان شبکه ایرانیان

اخبار حقوقی و قضایی میزان در روز ۱۱ بهمن ماه

تجدید میثاق رییس قوه قضاییه با آرمان‌های امام خمینی (ره)

تجدید میثاق رییس قوه قضاییه با آرمان‌های امام خمینی (ره) و دستور رییس سازمان بازرسی در رابطه با تاخیر در پروازها و حضور شبانه معاون دادستان کل کشور در فرودگاه امام خمینی (ره) و .... مهم ترین اخبار حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در ۱۱ بهمن ماه است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، تجدید میثاق رییس قوه قضاییه با آرمان‌های امام خمینی (ره) ، دستور رییس سازمان بازرسی در رابطه با تاخیر در پروازها و حضور شبانه معاون دادستان کل کشور در فرودگاه امام خمینی (ره) و .... مهم ترین اخبار حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در 11 بهمن ماه است.

حضور مردم در صحنه، دستاورد تعلیمات حضرت امام راحل(ره) است/غرب از ایجاد نظامی سیاسی که هم مردمسالاری و هم ارزش‌های الهی و اخلاقی داشته باشد، عاجز است

آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه امروز(چهارشنبه) در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالی قضایی با آرمان‌های امام راحل (ره) در مضجع مطهر آنحضرت که به مناسبت ایام‌الله دهه فجر صورت گرفت، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت ایام دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(قدس الله نفس الزکیه) تحولی عظیم در ابعاد نظری و عملی در جامعه اسلامی خصوصا در کشور ما ایجاد کرد.

مشروح این خبر را اینجا بخوانید

خط اعتراض به حق مردم از خط توطئه دشمن جداست/ درمسئله بارش برف شاهد ضعف مدیریتی بودیم/ حضور شبانه معاون دادستان کل کشور در فرودگاه امام(ره)

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه خط اعتراض به حق مردم را باید از خط توطئه دشمن جدا کرد گفت: اینکه اولین وظیفه و مسولیت رئیس جمهور یک کشوری همچون آمریکا این است که صبح که از خواب برمی خیزد توتیت می کند و به اغتشاشگران خط می دهد نشانگر این است که در پشت پرده چه می گذرد.

مشروح این خبر را اینجا بخوانید

دستور رییس سازمان بازرسی در رابطه با تاخیر در پروازها/ کرایه یک میلیونی در فرودگاه امام خمینی (ره) احراز نشد/ رایزنی با ایرلاین‌ها در مورد مسافران خارجی/ مردم اجحاف و گرانفروشی آژانس‌ها را گزارش کنند

قاضی سراج در رابطه با پروازهایی که با تاخیر در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) انجام می شود، دستورات لازم را صادر کرد تا پرواز بدون تاخیر انجام شود.

مشروح خبر را اینجا بخوانید

قرارداد‌های یکطرفه بانک‌ها با سود بالا بلای جان سرمایه گذاران

 رئیس کل دادگستری گلستان گفت: قرارداد‌های یکطرفه با سود بالا و جریمه تاخیر‌های زیاد نه تنها کمکی به رونق تولید نمی‌کند بلکه سبب فراری دادن سرمایه گذاران می‌شود.
 
مشروح خبر را اینجا بخوانید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان