ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت غذاهای گیاهی که کمتر از نیم ساعت آماده می شوند [قسمت سوم]

انسان‌ها زمان زیادی را برای تهیه‌ی مواد لازم برای غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و فکر لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی کنار بگذارید تا از غذای خود لذت ببرید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

انسان‌ها زمان زیادی را برای تهیه‌ی مواد لازم برای غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و فکر لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی کنار بگذارید تا از غذای خود لذت ببرید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

اما سبک زندگی امروزی به ما زمان کافی را نمی‌دهد و شما فقط می‌خواهید که یک دستور پخت جادویی در اختیار داشته باشید تا در عین سالم بودن به سرعت هم آماده شود. در ادامه با هم مروری بر فهرست دستور پخت‌های گیاهی که به سرعت آماده می‌شوند، خواهیم داشت.

سوپ قارچ و لوبیای سفید

کتاب آشپزی

با نزدیک شدن بهار و فرا رسیدن روزهای بارانی، بهترین زمان است تا یک سوپ سریع و خوشمزه را به شما معرفی کنم. مخصوصاً با این سرمای غافلگیرکننده‌ی آخر زمستانی که بیرون رفتن و خرید کردن را خیلی مشکل می‌کند. 

دستور پخت این سوپ را از کتاب «استفاده از لوبیا» نوشته جولی ون روزندال و سو دانکن انتخاب کرده‌ایم.

سوپ قارچ و لوبیای سفید

سوپ قارچ و لوبیای سفید 

مواد لازم

  • 340 گرم قارچ (حدود 4 فنجان)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیاز خرد شده کوچک
  • 1 سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد گندم
  • 4 کاسه آب سبزیجات
  • 1 کاسه لوبیای سفید
  • نصف فنجان خامه زده شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

سوپ قارچ و لوبیای سفید

دستور پخت

1- قارچ‌ها را تمیز و آن‌ها را نصف کنید. روغن زیتون را درون یک ماهیتابه که روی حرارت ملایم قرار دارد گرم کنید. سپس کره اضافه شود. وقتی کف کره فروکش کرد، سیر، پیاز و قارچ تکه شده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و سرخ کردن را ادامه بدهید تا رطوبت تبخیر شود و قارچ طلایی رنگ شود.

سوپ قارچ و لوبیای سفید

3- آرد را اضافه کنید و مخلوط را به مدت 1 دقیقه به هم بزنید. آب سبزیجات و لوبیا را اضافه کنید و اجازه بدهید این ترکیب بجوشد. دما را کم کنید و 15 دقیقه‌ی دیگر به پختن ادامه بدهید.

4- اجاق را خاموش کنید و این مخلوط کرمی را به هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و به سرعت غذا را سرو کنید.

نوش جان!

منبع: treehugger


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان