شناسه : ۷۵۹۵۰۴ - یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۲
طرز تهیه رولت شکلاتی با توت فرنگی
رولت در واقع یک کیک اسفنجی است که در سینی مستطیل شکل با قطر کم پخته، سپس با کرم پیچیده میشود. رولت شکلاتی یک دسر بسیار خوشمزه است که به راحتی میتوانید به همراه توت فرنگی و سایر میوهها در خانه درست کنید.
رولت در واقع یک کیک اسفنجی است که در سینی مستطیل شکل با قطر کم پخته، سپس با کرم پیچیده میشود. رولت شکلاتی یک دسر بسیار خوشمزه است که به راحتی میتوانید به همراه توت فرنگی و سایر میوهها در خانه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی با توت فرنگی
- تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد
- شکر (نرم و ریز دانه) 175 گرم
- وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
- شکلات (تلخ ذوب شده) 100 گرم
- آرد سفید (الک شده) 105 گرم
- بیکینگ پودر (الک شده) 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو (الک شده) 3 قاشق سوپخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- خامه قنادی منجمد پمینا 200 گرم
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- پنیر ماسکارپونه 200 گرم
- توت فرنگی (خرد شده) 400 گرم
- پودر قند (خرد شده) به مقدار لازم
روش تهیه رولت شکلاتی با توت فرنگی
![رولت شکلاتی با توت فرنگی رولت شکلاتی با توت فرنگی]()
- سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، به تدریج 60 میلیلیتر آب سرد را اضافه کنید تا حجم آن سه برابر شود سپس 50 گرم از شکر را به آن اضافه کنید.
- زرده تخم مرغ، 50 گرم از شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس شکلات را به آن اضافه کنید. مخلوط سفیده را به زرده اضافه کنید و هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر به دست آید. خمیر را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بریزید و 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.
- رولت را روی یک دستمال حولهای که روی آن پودر کاکائو پاشیدهاید برگردانید، کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کرده و رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و بگذارید کیک سرد شود.
- خامه قنادی منجمد پمینا، وانیل و بقیه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم بگیرد، سپس با پنیر ماسکاپونه مخلوط کنید. رولت را باز کنید و مخلوط را روی آن بمالید، توت فرنگیها را روی سطح خامهزده شده پخش کرده و دوباره آن را به کمک دستمال رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید، 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. روی آن را با پودر قند تزیین و سرو کنید.