شناسه : ۷۶۳۱۳۸ - چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۱۹
طرز تهیه کاپکیک شکلاتی آلمانی
این کاپکیک بسیار هوسبرانگیز است و آدم با دیدن آن میخواهد همهاش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی میچسبد.
وب سایت سرآشپز پاپیون: این کاپکیک بسیار هوسبرانگیز است و آدم با دیدن آن میخواهد همهاش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی میچسبد.
مواد لازم
- بستنی شکلاتی - گردویی 1 عدد
- جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- آرد کامل 1 پیمانه
- شکلات شیرین 450 گرم
- آب 1/4 پیمانه
- کره آب شده 1/2 پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- بستنی کاراملی به مقدار لازم
- نارگیل رنده شده 2/3 پیمانه
طرز تهیه:- قالبهای مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
- در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. 30 ثانیه کافی است. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.
- مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
- سپس مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
- قالبها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
- برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیملیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند