ماهان شبکه ایرانیان

در مصاحبه اختصاصی با تیری هانری:

سانچس: یونایتد بزرگترین باشگاه‌ انگلیس است

الکسیس سانچس، خرید جدید منچستریونایتد مدعی شد که این تیم، بزرگترین باشگاه انگلیس است و برای بردن جام به این تیم آمده است.

به گزارش "ورزش سه"، سانچس در نقل و انتقالات زمستانی با هنریک مخیتاریان معاوضه شد و آرسنال را ترک کرده و به منچستریونایتد پیوست. حال او در مصاحبه ای اختصاصی با تیری هانری، به تمجید از تیم جدیدش پرداخت.

 

او گفت:" من از وقتی جوان بودم به منچستریونایتد فکر می‌کردم و این را به خاطر اینکه حالا در این تیم بازی می‌کنم نمی‌گویم. من آدم راستگویی هستم و هیچگاه دروغ نمی‌گویم. فکر می‌کنم آنها در انگلیس بزرگترین باشگاه هستند. باشگاه‌های بزرگی هستند و من برای آرسنال هم بازی کردم که یکی از این باشگاه‌هاست.  ولی پیوستن به یونایتد، نگاه کردن به لوگو باشگاه و .... به نظرم حس ویژه ای دارد.

 

 

 

 

اینجا باشگاه بسیار بزرگی است. لوگو باشگاه همه این ها را می‌گوید. من به اینجا آمدم که قهرمان شوم. من آرسنال را ترک کردم زیرا می‌خواستم پیشرفت کنم و تجربه جدیدی در یک باشگاه جدید کسب کنم. منچستریونایتد باشگاهی بزرگ و یک صحنه جهانی است. من برای قهرمانی به اینجا آمدم، در غیر این صورت به این تیم نمی‌پیوستم."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان