شناسه : ۷۷۶۰۱۷ - چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۲۶
خامه توت فرنگی
خامه فرم گرفته شده با طعم توت فرنگی و رنگ صورتی برای تهیه انواع دسر، کاپ کیک، کیک و... استفاده میشود و میتوانید با تهیه آن دسرهای رنگارنگ و خوشمزهای تهیه کنید. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه خامه توت فرنگی را بخوانید.
![خامه توت فرنگی](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/25/0126210234.jpeg)
خامه فرم گرفته شده با طعم توت فرنگی و رنگ صورتی برای تهیه انواع دسر، کاپ کیک، کیک و... استفاده میشود و میتوانید با تهیه آن دسرهای رنگارنگ و خوشمزهای تهیه کنید. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه خامه توت فرنگی را بخوانید.
مواد لازم
خامه پرچرب 2 لیوان
پودر قند 1/2 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
توت فرنگی 1 لیوان
رنگ خوراکی قرمز (در صورت تمایل 2 قطره)
طرز تهیه
1- خامه را درون یک کاسه فلزی بریزید و 2 قاشق غذاخوری از پودر قند را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید و حداقل 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
2- خامه را چند لحظه یکبار چک کنید تا در آن یخ ایجاد شده باشد.
3- هنگامی که خامه یخدار شد آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دور تند همزن بزنید. (در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود؛ اما کمی بعد مجدد سفت میشود.)
4- حدود 20 دقیقه طول میکشد تا خامه یکدست شود و در این بین باید زیر کاسهای که خامه در آن ریختهاید ظرف یخ بگذارید تا خامه شل نشود.
5- سپس باقی مانده پودر قند و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا جای پرههای همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن ظرف خامه نریزد.
6- برگهای توت فرنگی را جدا کنید و با استفاده از میکسر آن را به صورت پوره در بیاورید و در صورت لزوم کمی شکر به آن اضافه کنید. سپس همراه با رنگ خوراکی به خامه فرم گرفته شده اضافه نمایید و هم بزنید.