ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه و لذیذ است و خصوصا اگر با سس‌های مختلف آن را مزه‌دار کنید. در این مطلب طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس کره، جعفری و لیمو را به شما آموزش می‌دهیم که حتما باید آن را امتحان کنید.

مواد لازم

ماهی قزل آلای بزرگ 1 عدد

کره 50 گرم

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- ماهی قزل آلای پاک شده و به صورت فیله در آمده را حاضر کنید.

2- دو طرف فیله‌ ماهی نمک و فلفل و روغن زیتون بریزید.

3- داخل یک تابه روغن زیتون بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.

4- فیله‌های ماهی را از سمت پوست آن‌ها در تابه قرار دهید و همراه با کمی روغن 4-5 دقیقه سرخ کنید تا ترد شوند. سپس به آرامی آن‌ها را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر ماهی نیز برای 5 دقیقه سرخ شود.

5- کره نرم شده را با جعفری خرد شده و آب‌لیمو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سسی غلیظ شود.

6- روی هر فیله مقداری از سس بریزید و سرو کنید.

نوش جان!