مهدی پاکدل بازیگر فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص پرهیز از شعارزدگی در سینمای دفاع مقدس گفت: من وقتی فیلمنامه "تنگه ابوقریب" را خواندم معلوم بود که این فیلم به هیچ وجه شعارزده نیست.
![مهدی پاکدل مهدی پاکدل](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/03/1411480621.jpeg)
بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" با اشاره به ساخت آثاری در مورد بزرگان ایران ادامه داد: از نظر من می توان فیلم های بسیار بزرگی درباره قهرمانان ملی ساخت. به عنوان مثال فیلم "چهارراه استانبول" فیلمی کاملاً شخصی و مستقل است که به ماجرای زندگی قهرمانان آتش نشانانی اشاره دارد که جانشان را برای این سرزمین فدا کرده اند.
وی تنگه ابوقریب را داستان مردان و زنان قهرمان ایران خواند و اذعان کرد: فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" روایت ایثار و دلدادگی مردمان ایران اسلامی است. البته اگر "تنگه ابوقریب" با هزینه شخصی ساخته می شد الکن می ماند. این ژانر از سینما نیازمند همکاری ارگان های مختلفی است.
![مهدی پاکدل مهدی پاکدل](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/03/1411480683.jpeg)
پاکدل فیلم جدید "بهرام توکلی" را کاملاً مستقل خواند و خاطرنشان کرد: تنگه ابوقریب برای هیچ جناح خاصی ساخته نشده است. این فیلم برای رشادت های دلیر مردانی است که جانشان را عاشقانه در راه مملکت خود در 8 سال دفاع مقدس فدا کرده اند.