ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه استیک گوشت خوشمزه با طعم واقعی !

برای طرز تهیه استیک گوشت مواد لازم گوشت راسته گوساله ، روغن زیتون ، نمک و فلفل و ادویه های دلخواه لازم است. کباب کردن استیک ها بر روی منقل و آتش به آبدار نگه داشتن استیک ها کمک می کند.

برای طرز تهیه استیک گوشت مواد لازم گوشت راسته گوساله ، روغن زیتون ، نمک و فلفل و ادویه های دلخواه لازم است. کباب کردن استیک ها بر روی منقل و آتش به آبدار نگه داشتن استیک ها کمک می کند.

در طرز تهیه استیک گوشت به خاطر کباب کردن آن لایه ی برشته ی لذیذی روی گوشت ایجاد می گردد که طعمی بسیار لذیذ و منحصر به فرد و فوق العاده ای به استیک می دهد. با این دستور پخت که بر روی آتش و منقل است ، طعم واقعی استیک گوشت را تجربه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه استیک گوشت با طعمی فوق العاده

طرز تهیه استیک گوشت راسته

مواد لازم استیک گوشت :

1 – گوشت راسته گوساله  : 1 کیلو گرم



2 – روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

3 – نمک : به مقدار لازم

4 – فلفل : به مقدار لازم

5 – روغن گیاهی مخصوص پخت و پز : به میزان لازم

6 – سس دلخواه برای سرو : به میزان لازم

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت :

1 – گوشت های راسته را به صورت پهن و قطر 2 الی 3 سانتی متر برش بزنید. و در صورت تمایل با بیفتک کوب گوشت ها را بکوبید تا نازک و پهن شوند.

2 – دو طرف گوشت ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته و مزه دار کنید.

3 – چند دقیقه ای اجازه بدهید دمای گوشت با دمای اتاق هماهنگ و یکی شود.

4 – منقل را آماده کنید و توری مناسبی را برای کباب کردن استیک ها روی منقل بگذارید.

5 – استیک ها روی توری بگذارید تا کباب شوند. برای کباب شدن هر طرف حدود ده دقیقه زمان لازم است.

6 – وقتی دو طرف استیک ها کباب و پخته شد از روی حرارت بر دارید.

طرز تهیه استیک گوشت کبابی

در طرز تهیه استیک گوشت اگر می خواهید استیک شما آبدار و وسط آن صورتی باشد قطر گوشت ها را ضخیم تر ببرید و زمان کمتری حدود 8 دقیقه بر روی حرارت منقل بمانند و برای آبدار نگه داشتن استیک، حتما گوشت ها را بر روی منقل کباب کنید. بعد از کباب شدن استیک آن ها را چند دقیقه بگذارید تا خنک شوند و سرو کنید ، سپس می توانید استیک گوشت با طعم واقعی و با سس دلخواه نوش جان فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان