سالمون کبابی با لیمو یک غذای دریایی خوشمزه و لذیذ است که با این روش ماهی‌ها طعم‌دار می‌شوند و مزه‌ای لذیذ پیدا می‌کنند. برای تهیه این سبک از ماهی دستورپخت زیر را بخوانید.

مواد لازم

فیله سالمون 2 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

لیموترش 2 عدد

شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش 2 قاشق غداخوری

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

طرز تهیه

1- سیر له شده، شوید، روغن، آب‌ لیموترش، زعفران، نمک و فلفل را در یک ظرف با هم به خوبی مخلوط کنید.

2- لیموترش را حلقه حلقه و ماهی را به اندازه دلخواه خرد کنید و یکی در میان به سیخ بکشید.

3-فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

3- فیله‌های ماهی به سیخ کشیده شده را داخل سینی فر بچینید.

4- روی آن با یک قلمو سس آماده شده را پخش کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.

5- هنگامی که ماهی گریل شدند از فر در بیاورید و با برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان!