پنکیک نوعی کیک نازک و گرد است که شما می توانید این نوع کیک خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پنکیک ساده را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
پنکیک را از ریختن خمیر آشپزی در تابه تهیه می کنند و روش تهیه پنکیک تقریبا شبیه طرز تهیه کرپ است.. بیشتر پنکیک ها نوعی نان محسوب می شوند. پنیکیک را می توانید با مربای هویج و انواع مربا و شربت و …. مصرف کنید. در این مطلب طرز تهیه پنکیک ساده را مشاهده خواهید کرد.
انواع کیک های تابه ای نظیر پنکیک پهن و شیرین هستند و روش طبخ آن ها را در سراسر جهان متفاوت است. در آلمان کیک های تابه ای را با سیب زمینی طبخ می کنند و در مازندران این نوع کیک های تابه ای به کماج معروف هستند. روش پخت پنکیک ساده را در ادامه این بخش در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

مواد لازم
شکر : 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 1 عدد
کره نرم شده : 1/2 قاشق غذا خوری
شیر : 1.5 پیمانه
آرد : 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
کشمش : به میزان دلخواه
آرد : 1.5 پیمانه
طرز تهیه پنکیک ساده
ابتدا شکر و آرد و بیکینگ پودر و نمک را در درون ظرفی مناسب به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ و کره و شیر را در درون ظرفی دیگر به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و شیر را به مخلوط شکر و آرد اضافه کنید و با کمک هم زن مایه پنکیک را تا زمانی که مایه نرم و یکدست شود هم بزنید.

اگر می خواهید از کشمش در طرز تهیه پنکیک ساده استفاده نمایید می توانید کشمش را بعد از مخلوط کردن همه مواد به مایه پنکیک اضافه کنید. در مرحله بعدی روش پخت پنکیک ساده در درون تابه ای مناسب مقداری کره را بر روی حرارت متوسط گاز ذوب کنید.

سپس 1/4 از مایه پنکیک را در درون تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه مایه را حرارت دهید بعد از این که مایه پنکیک پف کرد طرف دیگر پنکیک را برگردانید و به مدت 2 دقیقه طرف دیگر پنکیک را حرارت دهید تا قهوه ای شود. و همین روش را برای بقیه مایه پنکیک انجام دهید.




امیداریم از طرز تهیه پنکیک ساده در منزل نهایت لذت را برده باشید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع پنکیک کلیک کنید.