ساندویچ میگو سوخاری پیشنهاد خوبی برای یک وعده شام خوشمزه و لذیذ در کنار خانواده است و به سادگی تهیه می‌شود. در ادامه مطلب می‌توانید طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم

میگو پاک شده و شسته شده 400 گرم

آرد سوخاری 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

کره آب شده 1/2 پیمانه

سیر 1 حبه (اختیاری)

نمک و فلفل به میزان دلخواه

نان ساندویچی 2 عدد

کاهو به میزان دلخواه

سس دلخواه

طرز تهیه

1- در یک کاسه تخم مرغ و کره و در صورت تمایل سیر رنده شده را مخلوط کنید. داخل کاسه‌ای دیگر آرد سوخاری و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید.

2- میگوهای پاک شده و شسته شده را به نوبت در مخلوط سیر و کره بزنید؛ سپس در مخلوط آرد بغلتانید تا تمام سطح آن به مواد آغشته شود.

3- یک قابلمه کوچک را تا نیمه پر از روغن کنید و اجازه دهید داغ شود؛ سپس میگوها را داخل روغن داغ بیندازید و حدود 4-5 دقیقه اجازه دهید میگوها کاملا سرخ شود.

4- روی نان سس دلخواه بزنید و کاهو بچینید. سپس میگو سوخاری داخل نان بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!