بیفتک یکی از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار است که با گوشت بی استخوان تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه بیفتک را با بهترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.
بیفتک جزء غذا های ملل است که در کشورهای نیز تهیه می شود در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بیفتک با بهترین روش آشنا سازیم که شما می توانید با کمک این دستور غذایی بیفتک خوشمزه ای را تهیه کنید.
کباب چنجه و بیفتک و استیک از انواع غذا های لذیذ و پرطرفدار هستند که شما کدبانوهای عزیز می توانید این غذا ها را در خانه بپزید. دستور پخت بیفتک را با روشی آسان در این مطلب در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
مواد لازم
گوشت بی استخوان گوساله : 750 گرم
فلفل : به میزان لازم
پیاز : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
نمک : به میزان لازم
کره : 250 گرم
سیب زمینی : 500 گرم
برگ بو : 4 عدد
طرز تهیه بیفتک
در مرحله اول طرز تهیه بیفتک ابتدا گوشت را به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش دهید و با تیزی کارد آشپزخانه بر روی گوشت بزنید تا نرم شود.
پیاز ها را خرد کنید و سپس گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید و سپس پیاز های خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
بعد از این که گوشت و پیاز ها سرخ شدند یک لیوان آب به آن ها اضافه کنید و سپس حرارت گاز را کم کنید تا گوشت بپزد.
بعد از 60 دقیقه نمک و برگ بو و فلفل را به گوشت اضافه کنید اگر گوشت پخته نشده بود دوباره یک لیوان آب بر روی گوشت بریزید تا به طور کامل پخته شود. رب گوجه فرنگی را در درون کره سرخ کنید و بعد از این که گوشت پخته شد رب را بر روی گوشت بریزید.
در درون قابلمه ای مناسب سیب زمینی ها را بپزید و بعد از پخته شدن آن ها را خرد کنید و در درون کره سیب زمینی ها را سرخ کنید بیفتک را در درون دیس بکشید و سیب زمینی ها را در دور بیفتک بچینید سیب زمینی ها را می توانید در درون فر نیز تنوری کنید.
امیدواریم از دستور تهیه بیفتک در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید بیفتک را می توانید با انواع نوشیدنی ها نظیر لیموناد و یا دوغ میل کنید. نوش جان