حلوا از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف ایرانی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز و گرامی را با طرز تهیه حلوای خرما خوشمزه و پرانرژی در منزل آشنا سازیم.
حلوا ها را می توانید با انواع مواد مختلف تهیه کنید حلوا را بر حسب نوع آن می توان به عنوان شیرینی و دسر و … استفاده کرد. حلوای خرما یکی دیگر از انواع حلواهای خوشمزه است که در دستور پخت حلوای خرما مانند حلوای مجلسی از آرد گندم و گلاب و زعفران و روغن مایع استفاده می شود.
حلوای هویج و حلوای زعفرانی و حلوای خرمایی از انواع حلواهای خوشمزه و بی نظیر هستند که شما می توانید این نوع حلواها را برای مهمانی و مجالس خود تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
![تزیین حلوای خرما](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/1231070224z.jpeg)
مواد لازم
آرد گندم : 150 گرم
خرما : 500 گرم
گلاب : 2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع : 120 گرم
زعفران دم کرده : 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته : 1 قلشق سوپ خوری
پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه حلوای خرما
برای درست کردن حلوای خرما ابتدا آرد را دو بار الک کنید و سپس در درون تابه ای مناسب آرد الک شده را بریزید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آرد مایل به قهوه ای شود. سپس روغن مایع را به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط آرد و روغن مایع را هم بزنید.
![تفت دادن آرد برای تهیه حلوای خرما](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/1231140540y.jpeg)
![تفت دادن آرد](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/1231150665o.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای خرما هسته های خرما را از درون خرما خارج کنید و سپس پوست خرما ها را بگیرید و با کمک چنگال خرما ها را له کنید.
![در آوردن هسته خرما](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/12311608214.jpeg)
گلاب و زعفران دم کرده را به همراه خرمای له شده به آرد تفت داده شده اضافه کنید و با کمک قاشق بزرگی حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه مواد خرما به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند تابه را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا حلوا به خوبی خنک شود.
![طرز تهیه حلوای خرما](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/1231180743p.jpeg)
![تزیین زیبا حلوای خرما](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/12312100899.jpeg)
در طرز تهیه حلوای خرما بعد از سرد شدن حلو می توانید آن را با کمک دست و یا قالب های مخصوص به شکل های مختلفی در آورید و سپس حلواهای شکل داده شده را در درون ظرف مناسبی بچینید و روی آن ها را با کمک پودر پسته و یا پودر بادام تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین حلوای خرما از روش های تزیین حلوا استفاده کنید. برای مشاهده دستور پخت انواع حلوا کلیک کنید.