شناسه : ۸۱۳۶۶۲ - دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۲
قارچهای شکمپر با پنیر بز و سبزیجات
این قارچهای شکمپر برای میان وعده یا پیشغذا بسیار مناسب هستند. حتما یکبار تهیه و امتحان کنید.
این قارچهای شکمپر برای میان وعده یا پیشغذا بسیار مناسب هستند. حتما یکبار تهیه و امتحان کنید.
- تعداد: 24 عدد
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان سرد شدن: 10 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 24 عدد قارچ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری آویشن تازه
- 3/4 پیمانه نان تست خرد شده
- دو قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده
- دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
- یک پیمانه پنیر بز
- ¼ پیمانه دانه کاج بوداده
طرز تهیه
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید. قارچها را تمیز کنید. ساقه آنها را خارج کنید و خرد کنید. در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری روغن و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنیدو آنها را روی قارچها بمالید. سپس قارچها را داخل سینی بچینید.
- برای مواد میانی، در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچهای خرد شده، پیازچه، سیر، آویشن و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا قارچها برشته شوند و آب آنها کشیده شود. از روی حرارت بردارید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- نانهای تست خرد شده و پوشت رنده شده لیمو را اضافه کنید. هم بزنید. سپس پنیر و دانههای کاج را بیفزایید.
- با قاشق از مایه داخل قارچها قرار دهید. آنها را 15 دقیقه بپزید تا برشته شوند. این اسنک را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 56
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 5 میلیگرم
- کربوهیدرات: 3 گرم
- فیبر: 0 گرم
- قند: 1 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 108 میلیگرم
- پتاسیم: 82 میلیگرم
- کلسیم: 20 میلیگرم