حلوا ارده از انواع حلواهای مقوی و پرکالری و پرخاصیت است که کنجد جزء مواد اصلی این نوع حلوا است. در ادامه مطلب طرز تهیه حلوا ارده را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
حلوا ارده یا همان حلوا شکری از انواع خوراکی های خوش طعم و خوشمزه است که بسیار پرطرفدار می باشد و معمولا در وعده صبحانه میل می شود. در طرز تهیه حلوا ارده می توانید به جای شکر از عسل و یا شیره انگور نیز استفاده کنید.
حلوا ارده و حلوای خرما و حلوای شیر از انواع حلوا های خوشمزه و خوش طعم هستند و شما می توانید این نوع حلواهای سالم و مقوی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
![طرز تهیه حلوا ارده خوشمزه و خوش طعم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926260126y.jpeg)
مواد لازم
- آرد گندم : 210 گرم
- ارده ( کنجد آسیاب شده ) : 120 گرم
- شکر و یا شیره انگور : 500 گرم
- گردوی خرد شده : 150 گرم
- آب : 1 پیمانه
- محلول زعفران : 1 قاشق سوپخوری
- گلاب : 3 قاشق سوپخوری
- کره : در صورت تمایل
- پودر پسته : برای تزیین
طرز تهیه حلوا ارده در منزل
برای درست کردن حلوا ارده ابتدا آرد را در تابه ای مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید (توجه داشته باشید که در طرز تهیه حلوا ارده نباید رنگ آرد عوض شود) سپس ارده را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز مخلوط آرد و کنجد بو داده شده را هم بزنید و بعد از مدت زمان ذکر شده گردو خرد شده را به مخلوط ارده و آرد اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند سپس مخلوط مواد حلوا ارده را بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید.
![تفت دادن آرد](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926320251t.jpeg)
در مرحله بعدی روش تهیه حلوا ارده شکر و آب را روی حرارت قرار دهید.
![مخلوط آب و شکر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926330391w.jpeg)
بعد از اینکه شکر در آب حل شد زعفران و گلاب را به شکر اضافه کنید و حرارت گاز را زیاد کنید تا شربت به جوش آید.
![شربت حلوا ارده](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926340485w.jpeg)
سپس شربت را به مخلوط مواد آردی اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید توجه داشته باشید که باید دمای مخلوط آردی و شربت یکسان باشد یا هر دو ولرم باشند و یا هر دو داغ باشند.
![حلوا ارده](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926350844e.jpeg)
اگر حلوا سفت شد می توانید به آن مقداری کره اضافه کنید و اگر حلوا شل شد نگران نشوید زیرا بعد از قرار گرفتن در یخچال حلوا سفت می شود.
در مرحله آخر روش تهیه حلوا ارده قالب کمربندی را با کمک سلفون بپوشانید و مخلوط مواد حلوا ارده درون قالب پهن کنید سپس قاشقی را با کره چرب کنید و روی سطح حلوا را با کمک قاشق صاف کنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و سپس قالب را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
![حلوا ارده خوش طعم و مقوی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926370188j.jpeg)
![حلوا ارده خوشمزه و خوش طعم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/19/0926380501z.jpeg)
در طرز تهیه حلوا شکری بعد از آماده شدن حلوا می توانید آن را با کمک اسکوپ در کپسول های مخصوص شیرینی بریزید و با کمک پرک بادام و پسته حلوا ارده را تزیین کنید. برای مشاهده آموزش پخت حلوا های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع حلوا مجله آرگا مراجعه کنید.