فراگیری طرز تهیه خورش آلو مسما برای هر آشپز ایرانی واجب است. این خورش خوشمزه یکی از انواع خورش های محلی ایران است که دارای طعم و مزه بسیار ایده آلی است.
خورش آلو مسما یکی از مجموع دستور غذاهای محلی است که در این آموزش آشپزی، طرز تهیه خورش آلو مسما را برای شما تهیه کرده ایم آلو مسما از غذاهای خوشمزه گیلانی است طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.
خورش های متفاوت ایرانی همچون خورش به آلو، خورش کلم بروکلی و خورش آلو اسفناج تنوع بسیار ایده آلی را در سفره های ایرانی ایجاد می نمایند. خورش آلو مسما نیز از جمله این خورش های متفاوت است که همه آشپزهای ایرانی باید با دستور پخت آن آشنا باشند.
مواد لازم:
- مرغ : نیم کیلو
- پیاز متوسط : 2 عدد
- آلو بخارا : 20 عدد
- روغن : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- رب : به میزان لازم
- زعفران حل شده : 1 استکان
- دارچین :1 قاشق چای خوری
- شکر : 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو مسما :
آلو ها را 1 ساعت قبل از شروع آشپزی در آب خیس کنید،
پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده، در یک قابلمه مقداری روغن بریزید پیاز ها را درون روغن ریخته و حرارت را روشن کنید و تفت دهید صبر کنید تا پیاز ها نرم و طلایی رنگ شوند.
سپس مرغ ها را که از قبل ریز کرده و شسته اید را درون پیاز ریخته و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و حالت خامی نداشته باشد، نمک، فلفل و مقدار کمی رب اضافه و مخلوط کنید،
سپس زعفران را افزوده و هم بزنید خوب که مواد باهم مخلوط شدند آب را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد،
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو مسما, آلو ها را درون مرغ بریزید و حرارت را خوب کم کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد، 3 ساعت در همین حالت قرار دهید، پس از این مدت 1 قاشق چای خوری دارچین و شکر را به خورش آلو مسما اضافه کنید و خورش را هم بزنید بعد از چند دقیقه حرارت زیر خورش را خاموش کنید. خورش شما آماده سرو است.
در این مطلب طرز پخت خورش آلو مسما فوق العاده خوشمزه را برای شما همراهان گرامی آموزش داده ایم این خورش خوشمزه و عالی را تهیه و در کنار برنج سرو کنید.