طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را برای علاقه مندان به این نوع غذا آموزش می دهیم این ته چین بسیار خوشمزه و عالی است که می توانید برای مهمان های تان آن را سرو کنید .
در این مطلب از بخش آموزش آشپزی غذاهای ایرانی، طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را به شما آموزش می دهیم امیدواریم از این دستور پخت نهایت استفاده را ببرید.
در مطالب گذشته طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان، ته چین اسفناج و ته چین گوشت را آموزش دادیم که امیدواریم مورد استفاده شما همراهان گرامی قرار گرفته باشد .
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده : 400 گرم
- گوجه فرنگی : 2 عدد بزرگ
- پیاز : 1 عدد متوسط
- برنج : 3 پیمانه
- زرده تخم مرغ : 3 عدد
- ماست : 1 لیوان
- زعفران : به میزان دلخواه
- روغن مایع : به میزان دلخواه
- نمک :به میزان دلخواه
- فلفل : به میزان دلخواه
- سماق : به میزان دلخواه
طرز تهیه ته چین کباب تابه ای :
در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست کنید و با رنده ریز رنده و آب آن را بگیرید تا باعث باز شدن کباب نشود. گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل و پیاز مخلوط کرده خوب ورز دهید بگذارید کنار تا 10 دقیقه ای به همین حالت بماند و برای کباب تابه ای آماده شود.
سپس برنج را آبکش کرده با زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، روغن، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
ته قالب را چرب کنید اگر قالب ندارید می توانید از تابه هم استفاده کنید .گوجه فرنگی و گوشت آماده شده را به شکل دلخواه در آورید و در ته قالب یا تابه که چرب کرده اید بچینید . روی گوجه فرنگی و گوشت را برنج بریزید و روی قالب را به وسیله فویل بپوشانید . در مرحله بعدی ظرف را در طبقه میانی فر که روشن کرده اید به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه قرار دهید . بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کنید فویل را از روی آن برداشته و دوباره در فر قرار دهید برای چند دقیقه سپس قالب را از فر خارج کرده ته چین را از قالب جدا و سرو نمایید . در پایان لازم به ذکر است از سماق برای روی کباب نیز استفاده می شود .
در این آموزش شما را با دستور پخت ته چین کباب تابه ای آشنا کردیم که بسیار غذای متنوع و عالی است می توانید آن را برای مهمانی های تان سرو و نهایت استفاده را ببرید .