ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاناکوتای انار بسیار خوشمزه و ایده آل

پاناکوتای انار بسیار خوشمزه و خوش طعم برای افرادی که علاقه زیادی به انواع دسر دارند، مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای انار را آموزش می دهیم.

پاناکوتای انار بسیار خوشمزه و خوش طعم برای افرادی که علاقه زیادی به انواع دسر دارند، مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای انار را آموزش می دهیم.

 پاناکوتا نوعی دسر ایتالیایی است، پاناکوتای انار از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است، که می توانید به آسانی  در منزل با مواد اولیه خامه صبحانه، شیر و پودر ژلاتین تهیه نمایید، در این مطلب طرز تهیه پاناکوتای انار را گرد آوری کرده ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

درست کردن پاناکوتای انار

پاناکوتا یک دسر خوشمزه است که که آن را می توانید برای مجالس و مهمانی های خود سرو کنید، پاناکوتای وانیلی و پاناکوتای شکلاتی و پاناکوتا انار در بین رده های سنی مختلف طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم :

  • شیر : 1 لیوان
  • ژله انار : 2 بسته
  • دانه انار : 1 لیوان
  • آب جوش : 2 لیوان
  • خامه صبحانه : 400 گرم
  • شکر : 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه پاناکوتای انار :

برای تهیه پاناکوتا انار ابتدا آب را درون ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد، سپس ژله انار را در ظرفی بریزید، آب جوش را به آن اضافه کرده، در روی بخار کتری قرار دهید تا با حرارت دانه های ژله باز شود،



طرز تهیه پاناکوتای انار

شیر را درون ظرفی بریزید در روی حرارت قرار دهید، پودر ژلاتین، شکر و وانیل را به آن اضافه کرده تا حل شود،

آماده کردن پاناکوتای انار

خامه و عسل را داخل ظرف پیرکس بریزید، روی بخار آب قرار دهید، خامه را هم بزنید، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید به دمای جوشیدن می خواهد برسد، شیر و ژلاتین و شکر حل شده را درون ظرف خامه بریزید، مواد مخلوط شده را از روی حرارت بردارید تا خامه نجوشد. لیوان هایی که برای دسر آماده کرده اید را در کاپ کیک و یا در ظرفی به طور کج قرار دهید، تا نیمه مواد را داخل لیوان ها بریزید و درون یخچال قرار دهید تا تا بسته شود، لیوان ها را از یخچال بیرون آورید، انار داخل آن ها بریزید،

اماده کردن پاناکوتا

در مرحله بعدی طرز تهیه پاناکوتای انار, دو لیوان آب سرد درون ژله بریزید، به آرامی ژله انار را درون لیوان ها بریزید، سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و بسته شوند، بعد از بسته شدن ژله از یخچال بیرون آورید چند عدد انار روی آن ها بریزید، می توانید این کار را برعکس نیز انجام دهید، ابتدا ژله و انار را داخل لیوان بریزید، داخل یخچال قرار دهید بعد از بسته شدن شیر، ژلاتین و خامه را روی آن بریزید، این کار بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد.

تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتای انار

آماده کردن پاناکوتا

پاناکوتا انار را می توانید در میان وعده میل نمایید، امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. و همچنین این دسر ایده مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان