ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خمیر سمبوسه برای تهیه یک سمبوسه خانگی فوق العاده

در این مطلب طرز تهیه خمیر سمبوسه با ساده ترین روش را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم. می توانید برای پخت انواع سمبوسه از این خمیر استفاده کنید و با کمک آن سمبوسه های خوشمزه ای را در منزل بپزید.

در این مطلب طرز تهیه خمیر سمبوسه با ساده ترین روش را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم. می توانید برای پخت انواع سمبوسه از این خمیر استفاده کنید و با کمک آن سمبوسه های خوشمزه ای را در منزل بپزید.

سمبوسه از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است و شما می توانید برای پخت این غذای ایرانی از خمیر یوفکا و نان لواش و خمیر مخصوص سمبوسه استفاده کنید. طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید با مواد ساده ای نظیر مایه خمیر و آب گرم و نمک و روغن گیاهی و آرد خمیر این غذای ایرانی را در منزل تهیه کنید.

خمیر پیراشکی و خمیر سمبوسه و خمیر پیتزا از انواع خمیرهایی هستند که برای تهیه پیراشکی و سمبوسه و پیتزاهای مختلف از آن ها استفاده می شود و شما می توانید این نوع خمیرها را در منزل به راحتی تهیه کنید.

خمیر سمبوسه

مواد لازم

  • آرد : سه پیمانه
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • مایه خمیر : یک قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی : یک قاشق چایخوری
  • آب گرم : یک پیمانه

طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل

ابتدا مایه خمیر را درون یک پیمانه آب نسبتا داغی بریزید سپس اجازه دهید مایه خمیر به خوبی درون آب داغ حل شود.



حل کردن خمیر مایه در آب داغ

آرد و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و آن ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید سپس مایه خمیر را به صورت کم کم با آرد و نمک با کمک قاشق چوبی و یا دست مخلوط کنید سپس روغن را به مخلوط آرد اضافه کنید و با کمک دست خمیر سمبوسه را ورز دهید تا خمیر حالت لاستیکی شکل پیدا کند.

ورز دادن خمیر سمبوسه
در مرحله بعدی طرز تهیه خمیر سمبوسه خمیر را به قطعه های کوچک و مساوی تقسیم کنید و قطعه های خمیر را گلوله کنید.

طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل

سپس روی خمیرها را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه خمیر را در جایی گرم قرار دهید تا خمیر ور آید.
بعد از مدت زمان ذکر شده روی خمیرها را باز کنید و ابتدا گلوله های خمیری را با کمک وردنه به قطر 3 میلی متر باز کنید.

دستور تهیه خمیر سمبوسه دستور تهیه مرحله به مرحله خمیر سمبوسه

و مواد میانی آماده شده را درون خمیرها قرار دهید و سمبوسه را به روش دلخواه خود بپیچید توجه داشته باشید برای پیچیدن سمبوسه می توانید از روش های مختلف استفاده کنید. سپس سمبوسه های پیچیده شده را درون روغن تفت دهید.

روش قرار دادن مواد میانی در خمیر سمبوسه خمیر سمبوسه تفت دادن سمبوسه در روغن

در دستور تهیه خمیر سمبوسه می توانید به جای یک لیوان آب گرم از یک لیوان شیر گرم استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور پخت انواع سمبوسه کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان